Serius : Siapa Dapat Teka Nama Artis Wanita Ini? (7 Gambar)
Home » » Serius : Siapa Dapat Teka Nama Artis Wanita Ini? (7 Gambar)

Serius : Siapa Dapat Teka Nama Artis Wanita Ini? (7 Gambar)

34 Comments
Siapa Dapat Teka Nama Artis Wanita Ini?

Di atas pentas mesti semua lelaki kenal si artis ni tetapi apabila di luar, cara fesyen dia telah menipu mata orang ramai sehingga dia tidak dikenali orang.





Gadis di atas adalah : Jennifer Lopez ketika dia berada di Moscow.



34 comments:

  1. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko p jilat puki mak ko la anjing bodoh punya org

      Delete
    2. Zamri ni mmg anak celaka n gampang...

      Delete
    3. mama kau bodoh laa zamri mesti ko kluar dr puki anjing nii !

      Delete
  2. Pegi repot polis, org atas ni -.-

    ReplyDelete
  3. ntah la setiap post ade je dia.. merepek2 plak tu..

    ReplyDelete
  4. org bwh aku ni da makan belum?

    ReplyDelete
  5. Org yg post gambar kotek ialah org kotek. Kotek dh la kecik. Gay agaknye.

    ReplyDelete
  6. tu jantan sangap...puki betoiii

    ReplyDelete
  7. korang dok main ats bwh ni ape celop, tengok aku wat, org sebelah dah tidur ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni bela babi ke ap????!!!
      Bodo lembab!!otak cm burun unta!!sengal!!sebelah ko tu setan tau!!bodo cm bodo!!

      Delete
    2. HAHAHAHHAHAHA....,sengal org ats ni...tegelak aku bce...

      Delete
    3. kahkahkahkahkah... gelak besau aku bace

      Delete
  8. org sebelah atuk kau.....mane ade sebelah!!!

    ReplyDelete
  9. tang!! Atok dia luku.wat malu kaum je.x pasal aku d sebut.

    ReplyDelete
  10. Bukan ke kulit j.lo tent..

    ReplyDelete
  11. aku nak try hisap ah...gay x de ke???

    ReplyDelete
  12. Bahan2.

    UIat mulong *1 mangkuk kecil*
    Cili besar 2 biji.(dimayang)
    Sedikit lada hitam
    Bwg besar 1 biji , Bwg Merah 2 biji(dipotong dadu)
    Minyak Masak
    Garam dan perasa



    cara cara membuatnya.
    1.Panaskan minyak di dlm kuali dan masukkan bwg merah , bwg besr dan cili besar .
    2.Kacau sehingga naik bau.
    3.Masukkan mantar(ulat mulong), dan goreng sekejap..
    4.Masukkan lada hitam ,garam dan perasa..
    5.Dah siap!

    ReplyDelete
  13. hanya ad sorg shj yg komen berkenaan article di atas.

    ReplyDelete
  14. Lain bnor rupe j.lo,,kn org bwh..

    ReplyDelete
  15. Xde pmpuan ke yg nk jual cipap...ape kate org tengah

    ReplyDelete
  16. ada..nenek kau.

    ReplyDelete
  17. orang bawah, kau sokong ker orang atas aku nie?

    ReplyDelete
  18. Ak sokong je.. Eah org ats, esk pkul 8 kjot ak, keje daaa, bngun awl ckit, t bos mrah dtg lwat, asyk mc je kan?

    ReplyDelete
  19. nape buruk bebeno rupe J.Lo

    ReplyDelete
  20. ap pnya bodoh admin,tgk hidung pn lain dh..nmpk sgt bkn Jlo..

    ReplyDelete
  21. FUCK U ASSHOLE!!!

    ReplyDelete
  22. hendak buat duit percuma?
    sila click ni..
    http://staycash.com/?task=3971
    tak tipu punya pun..
    kalau tak boleh click sila copy paste dekat address bar..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri